2.3.2013

Suklaata, suklaata, suklaata

Meillä juhlittiin täällä kotona toissapäivänä synttäreitä ja olin päättänyt valmistaa oikein hienon jälkiruoka-annoksen. Halusin kerrankin panostaa erityisesti esillepanoon ja lautasella oleviin aineksiin. Idean sain Suomen MasterChefistä.


Lautasella on siis kahden suklaan brownie, suklaakastiketta, paahdettua valkosuklaata ja kaakaonibs-hiekkaa. Ja oli kyllä herkullista, vaikka itse sanonkin! :)


 Mun 30 päivän herkkulakko loppui tässä muutama päivä sitten ja päätin, että jatkan sitä seuraavilla 30 päivällä tässä heti perään. Nyt on hyvä tatsi päällä tähän hommaan niin pystyy jatkamaan! Tunnen kuitenkin itseni sen verran hyvin, että välillä se makeannälkä iskee ja siihen on keksittävä ratkaisu. Tilasin sitten itselleni suklaanmakuista proteiinijauhetta. Löysin muutamia kivoja reseptejä, joissa oli tehty suklaanmakuinen jälkiruoka ihan tuota kyseistä proteiinijauhetta käyttämällä. Lisäksi ohjeessa oli banaania, kananmunaa ja stevia-sokeria, joita kaikkia löytyy nyt kotoa, joten eikun testailemaan! :)

By: Jessica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

flerror3messageInvalid Content-Type.