19.3.2013

Herkullinen aamupuuro

Puuro on kuulunut mun vakio aamupalavalikoimaan jo jonkin aikaa ja sen takia oonkin tosi ahkerasti aina etsiskellyt inspiraatiota mm. blogeista erilaisiin puuroihin. Löysinkin sitten yksi kerta aivan tosi hyvän kuuloisen reseptin ja nyt oonkin kyseisellä reseptillä valmistanut nykyisen puuron varmaan 4 viikkoa. 


 Puuro (1 annos)
 Itse käytän normaalista 2,5dl nestettä puuroon, joten tähän puuroon laitetaan puolet vettä ja puolet soijamaitoa tuosta määrästä. Kun neste kiehuu, lisätään 1dl kaurahiutaleita. Odottaessa muusataan 1/2 banaania ja lisätään se puuron sekaan, kun se on valmista. Maustetaan suolalla ja kanelilla. 

Ihan uusi juttu, mitä kokeilin ensimmäistä kertaa tänä aamuna oli tuo "kuorrute" tuossa puuron päällä. Siihen tuli 2rkl raejuustoa, 1rkl maustamatonta jugurttia ja 1rkl suklaaheraa (ainekset vain sekoitetaan lusikalla keskenään). Sopi mun mielestä tosi hyvin tohon puuron päälle, mutta ei ole pakollinen, sillä puuro maistuu itsessään jo niin hyvältä. Tuon "kuorrutteen" hyvä puoli on ehkä siinä, että se auttaa pitämään nälän kauemmin loitolla.


By: Jessica

4 kommenttia:

 1. ihanan simppeli ulkoasu tässä blogissa :) ja mielenkiintoinen ohje, nimittäin itse oon aina syönyt puuron pelkkänä puurona :D

  saana-and-milja.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse oon kans ennen syönyt puuron aina pelkkänä puurona (yleensä maitoon keitettynä), mutta tämä ohjeen avulla puurosta tuli kyllä parempaa! :)

   Poista

flerror3messageInvalid Content-Type.