Mascarpone-juustokakku:
4 munaa
1,5dl sokeria
1 sitruunankuori
200g mascarponejuustoa
4dl vispikermaa
300g digestivekeksejä
Tarjoiluun marjoja
Erota keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Vatkaa keltuaiset, sokeri ja sitruunankuori kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää mascarpone. Vispaa kerma ja lisää taikinaan. Vispaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää ne varovasti taikinaan. Murskaa keksit hienoksi. Lisää vuorotellen keksinmuruja ja taikinaa vuokaan. Alin ja ylin kerros saa olla keksinmuruissa. Napsauta muottia kevyesti pöydällä, jotta ilmakuplat häviää. Laita kakku pakastimeen 3-4 tunniksi. Huuhtele muotin ulkopuolta kuumalla vedellä, jotta kakku irtoaa muotista. Tarjoa marjojen kanssa
By: Jessica
On kauniin näkoinen kakku.!0 pistettä leipurille-Ritva
VastaaPoistaKiitos :)
Poistatätä teen ihanan poikkeava tavallisista juustokakuista
VastaaPoista