Ostin tässä joku aika sitten spelttijauhoja, kun tosi monessa löytämässäni ruoka-ohjeessa oltiin käytetty niitä. Yksi näistä resepteistä oli spelttiwrapit, joita kokeilin valmistaa tänään ensimmäistä kertaa. Taikina muistutti koostumukseltaan pannaritaikinaa, mutta sitä oli helpompi käsitellä pannulla. Wrapeistani ei kuitenkaan tullut ihan oikeita wrappeja johtuen varmaankin liiasta täytteestä (kuten tavallisesti). :D Mutta ei se mitään! Ruoka oli todella täyttävää, johtuen varmaan kyseisistä spelttijauhoista.
Wrapit
2dl vettä
1dl spelttijauhoja
1/2dl vehnäjauhoja
1 valkuainen
suolaa
Täytteenä käytin paistettua kanaa, sipulia, kikherneitä, pinaatinlehtiä, tomaattia, fetaa ja kastikkeena turkkilaista jugurttia.
Jälkiviisaana suosittelen kyllä käyttämään mausteita wrappipohjaan. Itse käytin liian vähän suolaa ja taikina maistui vähän pahvilta.
By: Jessica
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti