Kana-pinaattikastike (1 annos)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
0,5 prk kevyt ruokakermaa
kanafileitä
4 pakastepinaatti klönttiä
fetajuustoa
Paista kana ja mausta se esim. suolalla ja pippurilla. Pilko sipuli ja valkosipuli ja lisää ne pannulle. Lisää myös pakastepinaatti. Kun kanat ovat kypsiä ja sipuli hiukan pehmentynyt, voit lisätä fetajuuston. Lopuksi lisää ruokakerma ja anna seoksen kiehahtaa.
Kastikkeen kanssa söin täysjyväspagettia. Vesi kannattaa laittaa kiehumaan ensimmäisenä eli ennen kanojen paistamista. Veden kiehuttua lisätään pasta ja siinä se sitten tulee ittekseen ja valmistuu suurinpiirtein samaan aikaan, kuin kastike on valmista.
Omat mittani ovat ihan summissa valittu. Määrät kannattaa valita sen mukaan, kuinka paljon mitäkin ainesta haluaa ja kuinka paljon aikoo syödä. Itsellä on tapana tehdä aina kerralla isompi annos, jota voi sitten syödä myöhemmin uudestaan.
By: Jessica
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti