22.4.2013

Mustapapubrowniet

Löysin ihan huippuhyvän ja terveellisen herkkuohjeen The Good Morning-blogista ja kokeilin valmistaa sitä itse tässä muutama päivä sitten. Alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, että browniet ovat valmiita vasta seuraavana päivänä, jolloin papujen maku on hävinnyt. Omat brownieni olivat kuitenkin syömiskelpoisia jo heti uunista tultuaan. Makueroa ei ollut myöskään seuraavana päivänä. Luulen, että tämä johtui siitä, että tein ainoastaan puolikkaan annoksen, jolloin papuja ei tullut niin paljon.


Mustapapubrowniet
  1 prk Go Green mustia papuja

  5 taatelia

  1,5 munaa

  0,5 tl leivinjauhetta

1/4 tl vaniljajauhetta

1/4 dl kaakaojauhetta

  0,5 dl makeutusta (esim. Steviaa

1/5 dl maitoa

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sauvasekoita pavut ja taatelit tahnaksi. Lisää kaikki loput aineet ja sauvasekoita taikina tasaiseksi. Tarkista maku! Vuoraa vuoka (itse käytin leipävuokaa) leivinpaperilla ja kaada taikina siihen. Paista uunissa n. 20-30 min. Kun taikina tuntuu kiinteältä ja ehkä vähän lohkeilee pinnasta, ota se pois uunista. Jäähdytä.


By: Jessica

2 kommenttia:

  1. Paljonko kaloreita yhdessä palassa on ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko kakussa on tyyliin joku 450 kcal joten siitä voi laskea. Se riippuu paljon palan koosta kuinka paljon kaloreita siinä on. :)

      Poista

flerror3messageInvalid Content-Type.