24.4.2013

Pullan makuiset proteiinikakkuset

Löysin tällaisen tosi herkullisen kuuloisen reseptin ja kokeilin valmistaa sitä toissapäivänä itse. Kakusta tuli tosi hyvän makuinen ja olin yllättynyt, kuinka hyvällä tavalla makea siitä tuli vaikken lisännyt yhtään sokeria taikinaan. 


Proteiinikakkuset
 1,7dl kaurahiutaleita
1/2dl proteiinijauheta (itse käytin suklaanmakuista)
1tl kanelia
1/4tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa

2 valkuaista
1 muusattu banaani
1/4dl vettä

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Sekoita kuivat ja märät aineet eri kulhoissa. Kaada märät aineet kuivien joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Vuoraa vuoka (esim. leipävuoka) leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista noin 20-25 minuuttia riippuen vuoan koosta.

Itse tein kakkuset juuri tuolla kyseisellä ohjeella, mutta kuten kuvista näkee, siitä tuli aika matala. Suosittelen siis tekemään ohjeen tuplana, jolloin kakusta tulee paksumpi - syömistä on enemmän.

Ja varoitus, tämä on ihan liian hyvää ollakseen totta!


By: Jessica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

flerror3messageInvalid Content-Type.