Porkkanakakku mikrossa
1 muna
2rkl muusattua banaania
3rkl porkkanaraastetta
2rkl täysjyvävehnäjauhoa
0,5-1rkl makeutusta
1rkl maitorahkaa
0,5tl kanelia
hippunen leivinjauhetta
Täyte:
3rkl maitorahkaa
1rkl luonnonjugurttia
0,5-1rkl makeutusta
0,5tl vaniljasokeria
Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja tarkista maku. Kaada taikina korkeaan mukiin ja kypsennä mikrossa 2,5 minuuttia. Ennen kuin kumoat kakun, tarkista varovasti, että kakku on kypsää. Käy veitsellä läpi kakun reunat, jotta se irtoaa helposti mukista. Leikkaa porkkanakku kuin täytekakku vaakasuunnassa 2 kohdasta halki. Jätä "palikat" jäähtymään ja tee täyte sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku.
Voit koota kakuista tornin ja lisätä täytettä väleihin ja päälle tai tehdä kuten minä, ja jättää palikat erikseen syötäviksi ja laittaa täytettä jokaisen päälle. Näin saat 3 pientä kakkua. Voit myös halutessasi koristella kakut mantelirouheella tai pähkinöillä.
Ps. Tarkkasilmäiset voi huomata, että ylempi ja alempi kuva on otettu eri objektiiveilla. Sain uuden, 50mm, objektiivin mun järkkäriin tässä vähän aikaa sitten. Siitä vähän lisää myöhemmin. :)
By: Jessica
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti