10.4.2013

Uusia ideoita

Ajattelin tehdä tänään sellasen ilmotusluontosen postauksen, joka tietenkin liittyy ruokaan - ylläri! Innostuin niin paljon muutamista ruokiin liittyvistä asioista, että päätin tulla tänne hehkuttamaan. :) Elikkä, kehittelin eilen aivan tosi hyvän aterian (allaoleva kuva). Ei mitenkään erikoinen, mutta hyvän makuinen! Tuossa vasemmalla oleva pitsa on itse tehty ja resepti siihen löytyy tästä. Se on nimeltään "vähähiilihydraattinen pitsa". Täytteenä oli paseerattua tomaattia ilman mausteita, sipulia, kaalia, tonnikalaa ja mozzarellaa. Salaattipohjana oli uusi tuttavuus nimeltä "Napolitana mix". Tähän kuului tuoreita salaatinlehtiä, babypinaattia, rucolaa ja punamangoldia. Toi oli siis sellainen valmissalaattipaketti. Salaatin kanssa söin sitten kirsikkatomaatteja ja pienen avocadon. Nam! (Söin tänään samaa ruokaa :D )


Oon myös kehitellyt uuden välipalan: Muksun neljän viljan puuroa, raejuustoa ja sokeritonta mustikkakiisseliä. Ihan super hyvää! Tykkään muutenkin tosi paljon lastenruoista (pilteistä jne). Oon saanu tosi usein outoja katseita ja kysymyksiä, miten pystyn syödä niitä "hirveeltä maistuvia mössöjä", kun usein syön ruokapilttejä lounaaksi. Noh, mun mielestä ne on hyviä ja sitä paitsi, ne on terveellisiä!


Toinen asia, jonka oon kehittänyt on epäterveelliseltä näyttävä terveellinen jälkiruoka eli suklaajäätelöä, brownieta ja suklaakastiketta. Kaikki ei kuitenkaan oo niin, kuin miltä näyttää. Tuo "suklaajäätelö" on itse valmistettua terveellistä jäätelöä, jota saa ihan hyvällä omallatunnolla syödä! Ohje reseptiin löytyy täältä. Moni ei varmaan uskoisikaan, mutta noiden brownieiden raaka-aineena on kidneypapuja ja tosta on tullut yksi mun lempi jälkiruuista! Se on terveellistä ja nopeasti valmistuvaa. Resepti siihen löytyy täältä. "Suklaakastikkeen" oon valmistanut sekoittamalla luonnonjugurttia ja suklaaheraa. Lopputuloksena on täydellinen jätkiannos browniemuruilla ja paljon paljon vähemmän kaloreita ja sokeria kuin mitä olisi normaalissa tämän tyylisessä annoksessa! :)


 Ostin eilen uusimman "Leivotaan"-lehden ja ajattelin tässä joku päivä kokeilla jotakin uutta reseptiä. Tykkään tosi paljo tosta lehdestä, kun siinä on paljon reseptejä herkullisilla kuvilla!


Eipä mulla muuta. Taidan tästä mennä syömään tuota vähähiilihydraattista pitsaa, kun sitä vielä kaapista löytyy ja sitten lenkille!

By: Jessica

4 kommenttia:

  1. Kiitos tästä blogista ja näistä terveellisistä ohjeista! saan tosi paljo inspiraatiota :) oot ihana, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan :) Kiva että saat inspiraatiota! :)

      Poista
  2. VIetät ilmeisesti aika paljon aikaa yksin? ainakin postausten perusteella, et kerro ikinä että olisit kavereiden kanssa yms.. :)??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä aika paljon vietän omissa oloissa aikaa. Tykkään tehdä kaikenlaista ittekseni mutta kyllä kans tulee jonkin verran vietettyä kavereiden kans aikaa, en vaan aina ilmottele niitä tänne blogin puolelle. :)

      Poista

flerror3messageInvalid Content-Type.