21.4.2013

Täysjyväspagettia kanan ja pinaattikastikkeen kera

Löysin yhden tosi kivan ruokareseptin ja kokeilin tehdä sitä eilen päivälliseksi. En ollut aikasemmin käyttänyt pinaatti missään ruoassa ja siksi tämä resepti tuntuikin mielenkiintoiselta. Lopputuloksena oli maukas ateria, jota varmasti kokeilen vielä uudestaan!


Kana-pinaattikastike (1 annos)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
0,5 prk kevyt ruokakermaa
kanafileitä
4 pakastepinaatti klönttiä
fetajuustoa

Paista kana ja mausta se esim. suolalla ja pippurilla. Pilko sipuli ja valkosipuli ja lisää ne pannulle. Lisää myös pakastepinaatti. Kun kanat ovat kypsiä ja sipuli hiukan pehmentynyt, voit lisätä fetajuuston. Lopuksi lisää ruokakerma ja anna seoksen kiehahtaa. 

Kastikkeen kanssa söin täysjyväspagettia. Vesi kannattaa laittaa kiehumaan ensimmäisenä eli ennen kanojen paistamista. Veden kiehuttua lisätään pasta ja siinä se sitten tulee ittekseen ja valmistuu suurinpiirtein samaan aikaan, kuin kastike on valmista.

Omat mittani ovat ihan summissa valittu. Määrät kannattaa valita sen mukaan, kuinka paljon mitäkin ainesta haluaa ja kuinka paljon aikoo syödä. Itsellä on tapana tehdä aina kerralla isompi annos, jota voi sitten syödä myöhemmin uudestaan.


 By: Jessica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

flerror3messageInvalid Content-Type.