1.4.2013

Vakio aamupalat

Oon puhunut aika usein aamiaisesta ja mitä itsellä on tapana aamuisin syödä, joten aattelin nyt ihan virallisesti kuvien kera tehdä postaukset mun vakio aamupaloista.

Tämä alla oleva kuva on mun yleisin aamupala, koska se tulee nopeasti, helposti ja pitää nälkää suht. hyvin. Aineksina on 1dl kaurahiutaleita, 3 kukkurallista rkl raejuustoa ja sokeritonta mustikkakiisseliä. Kaikki vaan sekotetaan lusikalla sekaisin.


Paras puuro. 1dl kaurahiutaleita, 2,5dl nestettä (puolet vettä ja puolet soijamaitoa), puolikas banaani murskattuna ja mausteena kanelia ja suolaa. Puuro keitetään normaalisti, jonka jälkeen murskattu banaani sekoitetaan joukkoon. Yhtenä aamuna lisäsin soijamaitoa vielä valmiin puuron joukkoon. Oli hyvää!


 Suklaapuuro. Sama ohje kuin yllä, mutta valmiin puuron joukkoon lisätään vielä 2rkl aitoa kaakaojauhetta. Päällä olevassa kastikkeessa on 1rkl suklaaheraa, 2rkl luonnonjugurttia ja 1 kukkurallinen rkl raejuustoa. Ihan huippu hyvää!


 Banaani-proteiinipannari. 2 kananmunan valkuaista, 3/4dl kaurahiutaleita, puolikas banaani, 2rkl suklaaheraa. Päällä olevassa "kastikkeessa" on 1rkl suklaaheraa ja 2rkl luonnonjugurttia.


By: jessica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

flerror3messageInvalid Content-Type.