6.3.2013

Vihannespainotteinen illallinen

Uuden elämäntavan takia oon keskittynyt syömään terveellisemmin ja jättäny hiilihydraattipitoisia ruokia - pastaa, riisiä, perunaa, leipää - vähemmälle. Oon yrittänyt lisätä paljon vihanneksia ruoka-aterioihin ja nyt oonkin huomannut, että ne tekevät ruuasta paljon parempaa värin ja keveyden takia. Tuntuu, että oma kroppa voi myös jotenkin "paremmin". Enää ei tuu itseä syötyä niin ähkyyn ja nälkä pysyy kuitenkin yhtä hyvin poissa.

Tämän päivän illallinen sisälsi vähän kirjolohta, tomaattia, porkkanaa, parsakaalia, kaalta ja kidneypapuja. Pilkoin ainekset ja paistoin pannulla. Helppoa, nopeaa ja hyvänmakuista! :) Tykkään tosi paljon tämän tyyppisestä ruuasta, koska siinä on niin kovia, pehmeitä kuin rapeitakin raaka-aineita. Ruuassa on myös paljon makua ja väriä. Lisäsin ruokaan myös vähän turkkilaista jugurttia ettei se ole niin kuivaa. Lopputulos oli herkullinen!


By: Jessica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

flerror3messageInvalid Content-Type.