Porkkana-avocadokeittoa
1kg porkkanoita
1 avocado
2dl ruokakermaa
4dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1/2 limen mehu
suolaa
Raasta, pilko ja keitä porkkanat. Kaada vesi pois kattilasta, kun porkkanat ovat pehmenneet ja sauvasekoita ne. Kaavi avocadojen "liha" ja laita ne erilliseen kulhoon. Purista limestä mehu niiden päälle. Lisää avocadot porkkanaseokseen ja sauvasekoita ne. Lisää vesi, ruokakerma, liemikuutio ja suola ja anna kiehahtaa.
Vinkki! Keittoon saa jäädä sattumia porkkanasta ja avocadosta.
Ruiskrutongit
1-2 ruisleipää
2 valkosipulinkynttä
mausteita (esim. balisika, oregano)
oliiviöljyä
Pilko ruisleivät pieniin paloihin. Laita ne öljyllä voideltuun pannuun, lisää puristetut valkosipulit ja mausteet ja kuumennä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Siirrä pannu pois levyltä ja anna leipien kovettua.
Suosittelen kokeilemaan!
By: Jessica
nam nam nam
VastaaPoista