Mansikkasuklaa aamuaiskakku:
Mansikkataikina:
1/2dl kaurahiutaleita
3-4 pakastemansikkaa (kesällä tuoreita)
1 valkuainen
hippunen leivin-ja vaniljajauhetta
Suklaataikina:
1/2dl kaurahiutaleita
1 keltuainen
1/2dl maitoa
3-4rkl makeutusta (oman maun mukaan. Itse käytin 1,5rkl)
1rkl kaakaojauhetta
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Muusaa mansikat ja lisää loput mansikkataikinan ainekset. Sekoita suklaataikinan ainekset eri kulhossa. Tarkista, että molempien koostumus on suunnilleen sama. Tarvittaessa lisää maitoa tai vettä. Yhdistä taikinat uuninkestävään kulhoon ja paista noin 15 minuuttia.
By: Jessica
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti