9.1.2013

There's always time for breakfast

Olen tässä viime aikoina löytänyt netistä monenlaisia herkullisia ja myös inspiroivia aamiaiskuvia, joten ajattelin tehdä niistä ihan oman postauksen. Aamiainen on itselleni päivän tärkein ateria, sillä herään joka aamu nälkäisenä - oli kello sitten 6 aamuyöstä tai 10 aamulla- enkä saa päivääni käyntiin ilman aamiaista. Olen keskustellut monen kanssa juuri siitä, syövätkö he aamiaista ja mitä he yleensä syövät. Vastaukseksi olen saanut "en syö, koska en ehdi" tai "en syö, koska aamuisin ei ole nälkä". Itse varaan aina aikaa erikseen aamiaiselle, että ehdin syödä riittävästi ja tarpeeksi rauhassa. Yleensä pyrin tekemään myös aamiaisesta houkuttelevan näköistä - silloin se on myös kiva syödä.


Tiestysti itsellänikin on välillä niin kiire, etten ehdi napata jääkaapista mukaan kuin banaania, tai sitten lähden vain nälkäisenä kotoa. Se on kuitenkin yksi hirveimmistä kokemuksista, kun on ihmisten joukossa ja tuntee, kuinka oma maha alkaa kohta murista kovalla äänellä.


Yläpuolella olevassa kuvassa on tämän aamun aamiaiseni: tuorepuristettua appelsiinimehua sekä maustamatonta jugurttia banaanilla ja mustikoilla. Olen tässä viime aikoina syönyt joka aamu puuroa ja lisukkeeksi laittanut banaania. Itselläni aamiaiset eivät yleensä ole pitäneet niin kauan aikaa nälkää, mutta juuri tuo puuro+banaani yhdistelmä on pitänyt nälän poissa monta tuntia. 


 Loppuun voisin vielä lisätä, että olen täysin sitä mieltä, että yksi ihanimmista paikoista, mihin ihminen voi päästä on hotellin aamiainen! Mikään ei ole niin ihanaa aamunälkäisenä ihmisenä, kuin päästä suoraan sängystä maittavalle ja monipuoliselle aamiaiselle! Pöydän saa kerätä täyteen niin leipää, kananmunia, nakkeja, jälkiruokia, jugurttia jne. Ja mikä parasta, ainoa vaiva, mikä pitää nähdä, on lautasten kantaminen ja ruuan poimiminen.

HYVIÄ AAMIAISHETKIÄ!

Kuvat otettu weheartista ja googlesta, myös omia kuvia joukossa.

By: Jessica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

flerror3messageInvalid Content-Type.