19.1.2013

Haaste

Tänä aamuna oli kommenttiboksiin ilmestynyt haaste Hetulta, jossa pitää kertoa 11 asiaa itsestä ja vastata haasteen lähettäjän 11 kysymykseen. Tämä on ensimmäinen blogihaasteeni, joten vähän jännittää !

11 asiaa itsestäni:

1. Rakastan leipomista! Voisin leipoa joka päivä, ja välillä myös oon miettinyt, että ois kiva perustaa oma leipomoyritys!

2. Oon kevään 2012 ylioppilas.

3. Maat joissa olen käynyt: Unkari, Italia (2krt), Espanja (2krt), Ruotsi (monta kertaa), Viro (2krt), Tanska, Saksa, Itävalta, Lichtenstein ja Sveitsi. 

4. Katon joka aamu tv:tä samalla kun syön aamiaista.

5. Tykkään tosi paljon poikabändeistä, jotka laulaa kaikenlaisia ihani rakkaus- ja erobiisejä. Tuntuu, että kaikki vihaa kyseisiä bändejä, kuten mun lemppareita Backstreet boys ja Westlife!

6. Mulla on joku muistilappuneuroosi. Kirjoitan aina kaikki muistettavat asiat muistilapuille ja välillä kaikki pöydät on täynnä post it-lappuja. Esim. jos keksin edellisenä iltana jonkun tosi hyvän aamiaisidean, kirjotan sen lapulle ylös, etten unohda sitä yön aikana. :D Tiedän, outo tapa, mutta toimii!

7. Jos nauhotan jonkun hyvän leffan tai ostan jonkun tv-sarjan, katon ne uudelleen ja uudelleen ja joka kerta ne on yhtä hyviä. Oon esim. kattonu O.C:n, gossip girlin ja sinkkuelämän tuotantokausia vaikka kuinka monta kertaa ja ne on aina yhtä hyviä, vaikka osaan joka jakson jo ulkoa. 

8. Inhoan sellasia stereotypisiä romanttipaska-elokuvia, joissa eka mies ja nainen tapaa, alkaa seurustella, eroaa ja palaa takas yhteen. Aina välillä niitä on kuitenkin kiva kattoa, koska ne on niin huonoja!

9. En tiedä vielä yhtään mikä mä haluan olla isona. Tää tilanne on vielä ahdistava, koska pitäis hakea taas parin kuukauden päästä johonkin korkeakouluun ja oon tosi epävarma oonko mä valitsemassa oikeaa alaa. 

10. Opin syömään vihanneksia vasta viime vuonna. Inhosin yli kaiken keitettyä porkkanaa, parsakaalia jne, mutta nyt tykkään niistä ihan tosi paljon!

11. En omista kosketusnäyttöä enkä oikeastaan edes halua sellaista. Mua ärsyttää, kun ihmiset on nykyään sellaisia, että heti kun on tylsää, otetaan kännykkä esiin ja aletaan näprätä sitä. Sitä paitsi, tykkään kun mulla on kaikki elektroniikkatavarat erikseen: puhelin, ipod ja tietokone. Ainut asia, miks mä sellaisen haluaisin, on sen tarkan kameran takia. Olis tosi kätevää, kun järkkäriä ei tarvis kaikissa paikoissa aina kantaa mukana, ja silti tulis tarkkoja kuvia.  


Sitten kysymyksiin part 2:

1. Mihin maihin haluisit matkustaa ja kuin kauan aika voisit niissä viettää?
Tässä olisi nyt hyvä mahdollisuus kirjoittaa tosi pitkä lista, mutt yritän laitttaa sellaiset top 8: Yhdysvallat, Ranska, Iso-Britannia, Italia, Uusi-Seelanti, Kreikka, Kiina ja Brasilia. Joka maassa voisin viettää vaikka monta kuukautta. Olis kiinnostavaa nähdä millaista se elämä on pääkaupunkien ulkopuolella ja tutustua maan kulttuuriin. Tollasiin menis paljon enemmän aikaa kuin muutama viikko. 


2. Tän hetken viis lempileffaa ja miks just ne?
Sinkkuelämää 1 & 2, Mamma mia, White Chicks (suosittelen, ihan paras! :D) ja pakko sanoa, että Taru sormusten herrasta (ne kaikki). Itselläni on ne kaikki nauhalla digiboksilla ja välillä pakko kattoa ihan Legolaksen ja Aragornin takia. ;)


3. Miltä näyttää täydellinen kesä 2013?
 Ensimmäinen asia mikä tuli mieleen oli, että saisin ilmotuksen opiskelupaikasta. Se pelkästään tekis kesästä jo ihan täydellisen! Täydellinen kesä 2013 koostuu myös kavereiden kanssa olemisesta, isoista ja herkullisista jäätelöannoksista, työpaikasta, ulkomaanmatkasta sekä vähintään +27 asteen lämmöstä joka päivä.

4. Ostatko vaatteet kaupasta vai kirppikskiltä? Ja mitä mieltä oot yleensäkin jälkimmäisestä?
Ostan vaatteet aina kaupasta. Ei sillä, että inhoan tai en tykkää kirppisvaatteista, mutta en koskaan löydä mitään kivaa! Yhdessä vaiheessa kävin aika usein kiertämässä kirppiksiä, enkä koskaan löytänyt mitään. Kannatan kyllä kirppisvaatteita, koska ne on halvempia ja on mahdollisuus löytää jotakin persoonallistakin. 

5. Mitä mieltä oot hiuspidennyksistä, irtoripsistä, tekokynsistä yms?
Ei mulla niihin mitään erityistä mielipidettä ole. Jos tykkää ja haluaa ittellensä laittaa jonkun kyseisen tuotteen niin siitä vaan! :) Pakko kuitenkin sanoa, että tekokynnet joillakin kivoilla koristeilla näyttää usein tosi kivalta, varsinkin juhlatilaisuuksissa.

6. Ruuan mättäminen vai överi kalorien tarkkailu?
 Ei kumpikaan. Sellainen sopiva keskitie on hyvä. Mun oma toiminta ehkä kallistuu enemmän tuonne kalorien tarkkailuun, mutta lähinnä sillä, että valitsen mieluummin täysjyväpastan tavallisen sijaan ja maustamattoman jugurtin tavallisen tilalle jne. 

7. Haluisitko asua mieluummin isossa kaupungissa vai rauhassa maalla/pienemmässä kylässä?
Tällä hetkellä huvittais asua isossa kaupungissa. Kun nyt vertaa isoa kaupunkia Vaasaan, riittää siihen ihan pelkästään Helsinki. Olis kiva, kun olisi paljon mahdollisuuksia tehdä eri asioita, samanlaisia vaatteita ei välttämättä tulis heti vastaan ja pääsis muutenkin kokemaan sitä "ison kaupungin elämää". Ehkä eniten mua innostaa isoissa kaupungeissa just se valinnanvapaus ihan kaikessa: vaatteissa, ruuassa, työpaikassa jne.  

8. Lävistykset hot or not?
Lävistyksistä ehkä korvikset on eniten hot, mutta muuten en hirveesti kannata. Tietysti joillekin sopii tosi hyvin esim. meduusa tai joku vastaava, mutta kyllä ne alkaa muuten olla aika out. 

9. Viis eniten avattua/tärkeintä internet sivustoa?
1. Facebook, 2. blogger, 3. sähköposti, 4. hmm, oliskohan joku blogi esim. Kenzas ja 5. iltalehti  

10. Eka päivä joka tulee mielee sanasta paras ja mitä sillon tapahtu?  
Ensimmäisenä mieleen tuli päivämäärä 3.10.2012. Silloin alkoi meidän perheen Euroopanmatka autolla ja lähdettiin kohti Italiaa. 

11. Mitä haluaisit, että sulta kysyttäisiin ja vastaus siihen? 
Haluaisin, että joku pyytäis mua stailaajaks johonkin kansainväliseen juttuun tai mukaan johonkin muotiin liittyvään projektiin. Vastaisin ehdottomasti KYLLÄ! 

Siinä vähän tietoa itsestäni. Toivottavasti ei ollut ihan tylsiä vastauksia :D !

By: Jessica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

flerror3messageInvalid Content-Type.