30.1.2013

Haaste

Kommenttiboksiin oli ilmestynyt haaste Siniltä, joten ajattelin heti ryhtyä toimeen ja vastailla kysymyksiin. Vastailin samantyylisen haasteeseen ihan äskettäin täällä, joten vastailen tässä vain lukijan asettamiin kysymyksiin. :)

1. Omistatko lemmikkejä ja jos niin millaisia?
En omista tällä hetkellä, mutta olen omistanut kanin ja kissan.
 
2. Mitä opiskelet? Jos et opiskele, niin mitä haluaisit opiskella?
 Pidän tällä hetkellä välivuotta, mutta opiskelen kuitenkin avoimessa yliopistossa psykologian perusopintoja. En tiedä vielä yhtään mitä haluaisin tulevaisuudessa todella opiskella, mutta tällä hetkellä yritän päästä opiskelemaan psykologiaa.

3. Mikä on ollut elämäsi suurin saavutus tähän mennessä?
 Suurin saavutus on varmaan ylioppilaaksi pääseminen keväällä 2012.

 4. Mistä haaveilet?
Tiivistetysti sanottuna haaveilen siitä, että löydän unelmien työpaikan, jossa pystyn toteuttamaan itseäni ja joka on se "unelmien" työpaikka. Haaveilen unelmien miehestä (tottakai ;) ) ja siitä, että oon joskus tosi varakas. Haaveilen myös onnellisesta elämästä ja siitä, että voin tehdä niitä asioita mistä tykkään ja mitä haluan tehdä (esim. tällä hetkellä haaveilen muutosta ulkomaille). 

5. Laulatko suihkussa? 
En.

6. Kerro yksi omituisin tapasi?
Petaan joka aamu sängyn, koska tykkään, että huone on tip top siisti (tämä ei siis vielä ole se outo tapa :D). Omituinen tapani on kuitenkin se, että mun on pakko suoristaa sängyn päiväpeitto, jos siihen tulee ryppyjä tai jotain vastaavaa. Inhoan sitä, jos joku tulee istumaan omalle sängylle ja peitto menee ihan ruttuun, eikä sitä sitten suoristeta jälkikäteen! 
 
7. Mitä mieltä olet merkkivaatteista/laukuista/koruista?
Tykkään seurailla ihmisiä ja tv:ohjelmia, joissa esitellään juuri merkkitavaraa ja niistä on kiva haaveilla. Lähinnä mua itseä kiinnostaa niissä se kestävyys. Turhauttaa tosi usein ostaa esim. normaalihintaisia koruja, koska usein ne on menny rikki muutaman käytön jälkeen. Haaveilen jostain kalliista merkkilaukusta, joka ei mene pois muodista ja kestää vuosi vuoden jälkeen. :)

8. Omistatko enemmän kavereita kuin ystäviä? 
Mulla on tosi paljon kavereita ja muutama hyvä ystävä. 

9. Kuinka kauan käytät päivässä aikaa kaunistautumiseen?
Jos tähän lasketaan hiusten laitto ja meikkaus niin sellainen 30-40min. Joskus vähemmänkin.

10. Harrastatko liikuntaa? Jos niin kuinka monesti viikossa?
Liikun oikeastaan joka päivä. Lentopallotreenit on 3krt viikossa+viikonloppuisin pelit ja niiden lisäksi kävelen tosi paljon ja käyn lenkillä. Vois sanoa, että liikun keskimäärin 6krt viikossa. 

11. Mistä vuodenajasta pidät eniten ja miksi?
Tykkään kaikista vuodenajoista, mutta ehkä se kesä on kuitenkin se, mitä odottaa eniten. Tykkään, kun on lämmin eikä tarvi miettiä, kuinka paljon vaatetta laittaa päälle. Riittää, kun ottaa shortsit ja topin kaapista. Kesä on myös siitä kiva, että liikkuminen paikasta toiseen on aika vaivatonta -pyörällä pääsee. :) 


By: Jessica 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

flerror3messageInvalid Content-Type.