Ranskanpastillikakku:
Pohja:
2 munaa
3/4dl sokeria
1/2dl vehnäjauhoja
1rkl perunajauhoja
2rkl kaakaojauhetta
1/2tl leivinjauhetta
Täyte:
100g ranskanpastilleja
2dl kermaa
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne muna-sokerivaahtoon siivilän läpi. Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla noin 15min. Täyte: murskaa ranskanpastillit. Vatkaa kerma. (Kermaan ei tarvitse erikseen lisätä sokeria.) Lisää murskatut pastillit kermavaahtoon ja sekoita. Levitä kermaseos pohjan päälle. Voit koristella kakun ranskanpastilleilla.
Huom! Näillä määrillä kakkupohjasta ei tule isoa, joten jos valmistat kakun isompaa porukkaa varten, suosittelen tuplaamaan tai jopa triplaamaan ainesmäärät. Tällöin voit halkaista kakun 2-tai 3-osaan ja levittää pastilli-kermaseosta myös kakkukerrosten väleihin.
By: Jessica
Voi kun on herkkullisen näköinen ja varmaan myös herkullisen makuinen!
VastaaPoistaKiitos! :) Toi on kyllä ihan huippuhyvää!!
PoistaTätä täytyy kyllä kokeilla! Ihanan näköinen ja kuuloinen :)
VastaaPoistaHihii kiitos :) Kannattaa kyllä kokeilla - kaiken vaivan arvoista! :)
PoistaTosi herkullisen näköinen kakku :)
VastaaPoistaKiitoos! (:
Poista