3.8.2013

Kolmen suklaan juustokakku

This is the best cake ever!!!!! Ja varoitus: tähän jää koukkuun. Kyseinen kakku on ihan liian hyvän makuinen! Täytyy kuitenkin sanoa, ettei tämä välttämättä sovellu henkilöille, jotka inhoavat ylimakeita, sokerisia kakkujaTämä nimittäin on makea! Mutta niin hyvää! Voiko tätä kuvailla enää paremmin!?!


 Kolmen suklaan juustokakku
Pohja:
15 domino-keksiä murskattuna
n. 1/2dl voisulaa
Täyte:
4 munaa
2dl sokeria
3rkl vehnäjauhoja
1dl kuohukerma
500g maustamatonta tuorejuustoa
100g tummaa suklaata
100g maitosuklaata
100g valkosuklaata

Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Voitele paperi sekä vuoan reunat kevyesti. Valmista pohja sekoittamalla murskatut keksit ja voisula keskenään. Vaahdota munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon jauhot, kermavaahto ja notkistettu tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi.
Jaa taikina kolmeen osaan ja sekoita niistä ensimmäiseen sulatettu tummasuklaa. Kaada taikina keksipohjan päälle. Sekoita toiseen osaan sulatettu maitosuklaa ja kaada tummasuklaaseoksen päälle. Sekoita viimeiseen taikina-annokseen sulatettu valkosuklaa ja kaada se päällimmäiseksi vuokaan. Tasoita varovasti ettei valkosuklaataikina pääse sekoittumaan alempien kerrosten kanssa. Paista kakkua 35-45min uunin keskitasolla 175 asteessa tai niin kauan, kunnes kakku on kiinteä keskeltä. Ota kakku varovasti uunista. Laita kakku jääkaappiin jähmettymään mieluiten koko yöksi.


By: Jessica

6 kommenttia:

  1. Tuota herkkua pitäisi tehdä-Ritva

    VastaaPoista
  2. Tää oli kyllä parasta juustokakkua mitä oon maistanu!! NAM :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :) nyt vaan ite kokkailemaan kans tätä ;)

      Poista
  3. Vois tehä vlopuks! ;)))))))

    VastaaPoista

flerror3messageInvalid Content-Type.