31.8.2013

Inspiration nowadays

Olen tässä kiinnittänyt huomiota, että monet viimeisimmät blogini postausaiheet ovat selvästi siirtyneet enemmän tuonne ruokateeman ja reseptien puolelle ja se on varmasti myös huomattu. Alunperin aloitin bloggauksen, koska halusin kuvailla asukuvia (ja julkaista ne jonnekin), kirjoittaa postauksia asioista ja tapahtumista, mitä olen tehnyt, kuvien kera jne. Viime aikoina blogini on alkanut muistuttaa yhä enemmän ja enemmän ruokablogia ja aloinkin miettiä, pitäisikö tehdä kokonaan uusi blogi ruokapostauksia varten vai vain muuttaa tätä. En päätynyt kumpaakaan ratkaisuun. Mietin, että koska bloggaus on oma harrastukseni, voin kai ihan hyvillä mielin kirjoitella sitä sun tätä aiheesta riippumatta ja ottamasta stressiä siitä, noudattaako blogin postaukset sitä linjaa, mitä lähdin alunperin tavoittelemaan. Postausaiheet syntyvät sen mukaan, mikä itseäni milläkin hetkellä kiinnostaa ja mikä on se "in"-juttu milläkin hetkellä omassa elämässä - tällä hetkellä se on se ruoanlaitto ja leipominen, ja se tosiaan näkyy sitten täällä blogin puolella. Mutta pidemmittä puheitta, yllätys yllätys aiheeseen RUOKAAN!

Selailin tässä kameran ja IPhonen kuvia ja aikalailla kuvien teemoina oli ruoka. Tällä hetkellä intohimo kohdistuu ehkä eniten juuri ruoan kuvaamiseen ja melkeinpä jokaiset annokset tulee kuvattua ennen syöntiä. Kotona onkin ihan arkipäivää, ettei ruokiin saa kajota ennen kuin ne on kuvattu. :D Tässäpä vähän kuvasaldoa viime viikolta.

Proteiinipannari rahka-maitovaahdolla
Mansikka-banaanipannarit

Parrotsin tuotteet ovat ehkä pahin paheeni tällä hetkellä ja huijaan itseäni ostamaan niitä turhankin usein. Vaikka tietää, kuinka paljon sokeria kuivatut hedelmät sisältävät ja ne voi jopa rinnastaa karkeiksi, itseään pystyy aina huijaamaan perustelemalla, että ne ovat "terveellisempi" vaihtoehto karkeille ja ties mitä muuta.


 Vakio aamupala: tuorepuuro ♥ (Tästä painamalla pääset valmistusohjeeseen)

Aah, eilisen lounas! Made by me ;)
Kana-pastasalaatti Achan Coffee & Delissä. Pettymys: ylihinnoiteltu, liian vähän kanaa ja pastaa.

By: Jessica

2 kommenttia:

  1. Onko tuo ekan kuvan proteiinipannari sellainen pannulla paistettava lätty vai uunissa tehtävä pannari? Saisko reseptiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on uunissa tehtävä pannari. Reseptin löytää tämmöisestä osoitteesta :) : http://thegoodmorning.indiedays.com/2013/07/10/proteiinipannukakku-uunissa-terveellinen-kermavaahto/

      Poista

flerror3messageInvalid Content-Type.