7.7.2014

Melkein kuin etelässä

Viikonlopun vietto on sujunut täällä eteläisemmässä Suomessa lomailun ja rippijuhlien merkeissä. On se kumma, miten lomanvietto Suomessa voikaan tuntua siltä, kuin olisi ulkomailla. Ehkäi se johtui Naantalista, ehkä ilmapiiristä. Kyllä lämpö, iloiset ihmiset, rento tunnelma ja kauniit rakennukset vain jotenkin saavat aikaan niin ihanan tunnelman, että tällaisessa ympäristössä tekisi mieli viettää koko kesä!


En tiedä mistä se johtuu, mutta minua ovat aina viehättäneet ihan hirveästi meri ja veneet. Ehkä syynä lienee se, että olen asunut koko ikäni meren läheisyydessä ja pienenä veneilimme perheeni kanssa melko paljon. Se on täysin oma maailmansa, kun ajelehtii virran mukana ilman kiirettä. Se on jotenkin niin stressitöntä.


Olen aina rakastanut pieniä kesäkaupunkeja ja Naantali on juuri tällainen. Joka puolella on kauniita vanhoja puurakennuksia, tunnelmallisia ravintoloita, kivoja kauppoja ja kiireettömyyttä. Tuntuu melkein, kuin kävelisi jossain Hollywood-lavasteiden keskellä.


- Jessica

4 kommenttia:

 1. Itselläni on suunnitelmissa visiitti Naantaliin ja kieltämättä nämä kuvat laittaa suunnittelemaan sitä entistä kovemmin :) Ihanan näköistä. Ja meri on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naantali on kyllä niin ihana kesäkaupunki, että suosittelen ehdottomasti lähtemään sinne! :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia ihan kuin itsekin olisi paikan päällä, eläytyy niin- Ritva

  VastaaPoista

flerror3messageInvalid Content-Type.