21.1.2014

Piristystä viikonlopuksi

Perjantai-iltana on ehkä ihaninta ajatella, että seuraavana aamuna saa nukkua pitkään, ei ole kiire minnekään ja saa tehdä asioita omaan tahtiin rauhassa. Mutta koitapa muuttaa tämä ajatusmalli joku perjantai sellaiseksi, että ompas kiva nousta huomannu aikaisin... Nimittäin hotelliaamiaiselle! Olin viime lauantaina ystävieni kanssa Radissonin aamiaisella ja täytyy sanoa, että laajasta kokomuksesta huolimatta tämä taisi olla kaikista paras. Valikoima oli todella monipuolinen!


 Minulla on tapana antaa hotelliaamiaisille kokonaisarvosana kahden asian perusteella: onko croisantteja ja kuinka laaja jugurttivalikoima on. Jos croisantteja löytyy ja jälkimmäisen valikoima on laaja, arvosana hipoo täydellisyyttä. Tämä aamiainen saisin ehdottomasti asteikolla 1-10 arvosanan 12.


Minulta löytyy kokemusta niin Suomen kuin muiden Euroopan maiden aamiaistarjonnasta, mutta koen tämän olleen erityisen positiivinen kokemus ja ehdottomasti parhaiden joukossa. Ensinnäkin teevalikoima on ehkä laajin näkemäni: irto- ja pussiteestä löytyi todella monipuolinen valikoima. Croisantit olivat rapeita, smoothieta löytyi ja ensimmäistä kertaa tarjolla oli tyrnishotteja (hyvä piristys aikaisena aamuna). Normaalisti joka hotelliaamiaistarjonnasta löytyy tavallista maustamatonta jugurttia, mutta tämän lisäksi vaihtoehtona oli Alpron makeuttamatonta jugurttia. Hedelmät olivat valmiiksi pilkottuja, mikä helpottaa syömistä, mehuvalikoima oli laaja ja lisäksi tarjolla oli kuivattuja hedelmiä, muroja, myslejä, marjoja yms., joita minä erityisesti arvostan, sillä tykkään lisätä jugurttiini kaiken maailman tilbehöörejä.


Kyllä tässä nälkä tulee, kun muistelee lauantain aamiaista. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

T: Jessica

4 kommenttia:

  1. Pitää olla vaan tässä ruudun ääressä vesi kielellä.On värikkäitä ja hyvän ja houkuttelevan näköistä-Ritva

    VastaaPoista
  2. Näyttää kyllä houkuttelevalle aamiaiselle tuollainen! :)

    VastaaPoista

flerror3messageInvalid Content-Type.