27.6.2013

Juhannus 2013

Ajattelin, että ois ehkä aika tulla ilmottamaan ittestäni tänne blogin puolelle. :D Oon rehellisesti sanottuna vaan ollu niin kiireinen, etten oo millään ehtiny tulla postaamaan. Postausta kun tässä kerran teen, niin voisin aloittaa vaikkapa kertomalla juhannuksesta. Sitä tuli vietettyä mökillä torstaista sunnuntaihin ihan super kivassa porukassa! Kuvamateriaalia ei kovin paljon oo, mutta joitakin yksittäisiä kuvia tuli otettua iPhonella. :) Grilliruoka tulee edelleen korvista ulos, vaikkei sitä kuitenkaan todellisuudessa niin paljon syötykään!

 Party aliaksen pelaamista porukalla, ihan huippua!

 Kuulin jonkun jutun, että kun juhannusyöks kerää 7 erilaista kukkaa ja laittaa ne tyynynalle niin unessa näkee tulevan miehen. Noh, kukat tuli kerättyä, mutta ne ei ikinä päässeet tyynylle saakka. :D Sääli!

 Mökkivieras. :)

En tiedä onko muilla samanlaista tilannetta tällä hetkellä kuin mulla, mutta tuntuu, että kesä"lomasta" huolimatta aika ei riitä millään kaikkeen! Kuten nyt esim. tää bloggailu on jääny. Muistan, kun lapsena oli aina puutetta tekemisestä ja kesäloma tuntui ikuisuudelta. Eipä tunnu enää..

By: Jessica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

flerror3messageInvalid Content-Type.