1.6.2013

Haaste

Kiitos haasteesta kuuluu Lopelle. :) Tässä vastauksia muutamiin kysymyksiin:
 

1.Oudoin ruoka-sekoitus/kombo, jota tapaat syödä, etkä kehtaa kertoa siitä muille?
Mulla ei kyllä taida olla mitään extreme outoa komboa kuten joillakin on tapana esim. laittaa ketsuppia näkkileivälle. Joidenkin mielestä yks mun tavoista voi kuitenkin olla aika erikoinen: syön aika usein ruokapilttejä ja niiden sekaan laitan sitten kalaa tai kanaa, avocadoa, raejuustoa jne. Ihan huippuhyvää! 

2.Jos saisit valita yhden ruoan jota söisit loppuelämäsi, mikä se olisi?
Muutama vuosi sitten olisin vastannu tähän kuin apteekin hyllyltä nugetit ja riisi, mutta nyt kysymys tuotti vähän pulmia. Päädyn kuitenkin vastaamaan pastaa pestokastikkeella. Se on ihan parasta!

3.Kun lähdet ulos syömään, valitsetko aina sen tutun ja turvallisen ruoan, vai haluatko aina testata uusia makuja?
Erityisesti ruoan suhteen kangistun kaavoihin todella helposti ja valitsen aina sen ruoan, mikä on varmasti hyvää eli tässä tapauksessa valitsen sen tutun ja turvallisen ruoan. 

4.Ruoka-bravuurisi jota kokkaat eniten, ja josta olet saanut kehuja?
 
Tällä hetkellä ehkä avocadokeitto. Se on kehuttu maasta taivaisiin joka kerta. Ohje löytyy täältä.

5.Banaani/proteiini pannarit vai normaalit lätyt? 
 Banaaniproteiinipannarit

6.Jos saisit nyt eteesi ihan mitä ruokaa vain, mitä se olisi? 
Haluisin pannareita (ehkäpä jopa suklaaproteiinipannareita) ja lisäkkeeksi kermaavaahtoa, banaania ja tuoreita mansikoita! Olikohan vähän säälittävä vastaus kun minkä tahansa ruoan olis saanu valita, mutta tota tekis tällä hetkellä mieli. :)

7.Mitä otat subin-täytteiksi? Entä pizzan?
Tässä voin viitata kohtaan 3 eli olen kaavoihin kangistuja ja valitsen aina samat täytteet. Subi: grillattu kananrinta kevytmajoneesilla, salaatilla, kurkulla ja tomaatilla. Pizza: tropicana eli kinkku-ananas.

 8.Lempi grilli(ei grillikioski) herkkusi? 
Pihvi ja kana. Ribsit on kans hyviä!

9.Jos saisit kehitellä uuden Ben&Jerry's maun, mikä se olisi? (nyt mielikuvitusta kehiin!)
 
Kehittäisin kookoksenmakuisen benkkujenkun, jossa olisi pehmeä koostumus. En ole montaa kyseistä jäätelöä syönyt, mutta päällimmäiseksi niistä harvoista on jäänyt mieleen niiden älyttömän makea maku, joten oma kehitelmäni ei olisi niin makea.

10. Paras ruoka, mitä olet koskaan syönyt? Missä söit sen/kuka sen valmisti?
 
Ekana mieleen tuli ruoka, jonka söin joskus 7-8 vuotta sitten Canarialla. Se oli ehkä maailman paras pippuripihviateria! En tiedä kuka sen valmisti, mutta todennäköisesti joku Espanjalainen huippukokki. ;)

 11.Bodareille(:D) Raejuusto vai rahka? Pakko valita vain toinen.
Raejuusto.


Nam, söin eilen tällaisen super herkullisen pannariaterian!

By: Jessica 

2 kommenttia:

  1. Jeeee! Tätä oli kiva lukea, varsinki ku oli samanlaisia vastauksia, miten itekki vastaisin ;) Toi ruokapiltti juttu.. MÄKI teen niin joskus :D Piltit on oikeesti hyviä, sekä ruokapiltit että hedelmä , aiettä<3 Ja joo moro toi pannariateria, kelpais!!! Ja tota sun avokado keittoa on pakko testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii, kiva että tykkäsit lukea :) Sä oot varmaan eka ihminen joka on kans edes syöny ruokapilttejä! Aina saa palautetta kuinka ne on pahoja ja useimmat ei oo ees maistanu :D Suosittelen kyllä kokeilemaan avocadokeittoa, se on ihan huippua!

      Poista

flerror3messageInvalid Content-Type.