Myslin valmistus oli todella kivaa puuhaa, sillä ainekset ja niiden määrät voi päättää itse. Valmistamaani mysliin tuli 3dl kaurahiutaleita, 1dl vehnäleseitä, 1dl auringonkukansiemeniä, manteleita, cashew-pähkinöitä, rusinoita, kuivattuja karpaloita ja kuivattuja omenanpaloja. Hiutaleet, siemenet ja rouhitut pähkinät ja mantelit sekoitettiin kulhossa keskenään. Joukkoon sekoitettiin noin 0,5dl hunajaa, 0,5dl öljyä ja 1tl kanelia. Seos levitettiin leivinpaperille ja paahdettiin 175 asteessa noin 25min. Sitä sekoitettiin 10min välein. Jäähtyneen myslin sekaan sekoitettiin kuivatut hedelmät.
Mysliä on hyvä säilyttää kannellisessa lasipurkissa. Se näyttää hienolta ja toimii kivana sisustuselementtinä keittiössä.
- Jessica
Hienon näkoisiä purkissa nuo myslit.Varmaan saa potkua päivään, vaikuttaa niin täyteläiseltä ohjeelta Nam -Ritva
VastaaPoista