23.2.2013

Helsinki part 1

Tähän alkuun pitää sanoa, että kun pääsen reissuun - oli se sitten Suomessa tai ulkomailla - käyttäydyn ihan samalla tavalla kuin kaikkien tuntemat kiinalaiset turistit! Kamera kulkee kaulassa tai laukussa koko päivän ja kuvattua tulee kaikki sellainen, mikä vaikuttaa mielenkiintoiselta, inspiroivalta ja kivalta. Varmasti tulette huomaamaan sen postauksen kuvista. Kaikista tyhmimmältä tässä tuntuu se, että oon reissussa oman kotimaan pääkaupungissa ja silti kuvaan yhtä innolla päivällisen kanasalaattia kuin esim. Roomassa jotain nähtävyyttä! Mutta ei sitten muuta, tässä teille vähän kuvia reissusta. :)


En olis kyllä ikinä uskonut, että Helsingistä löytyy jotakin samaa, kuin mitä on New Yorkin Central Parkissa: luistinrata!


Tämä oli kans yllätys: Angry Birds meikkejä... 


Pakko mainostaa, että Sokoksen S-marketissa myydään maailman parhaimmat voicoisantit!


 Mulla on huono tapa kerätä hotelliaamiaisilla aina pöytä täyteen ruokaa, enkä ikinä jaksa syödä kaikkea! Ehkä vois vähän muuttaa tätä tyyliä niin ei ruokaa menis niin paljon hukkaan. :D Tilasin ihan sattumalta tällaisen "tee se itse kaakao-setin"! Ajattelin, että Karl Fazerin kaakao-niminen juoma olisi samanlainen kuin Vaasassa eli kaakao kermavaahdolla, mutta Helsingissä se tarkoittikin jotain ihan muuta. Kiva yllätys! Lisäksi tuo kuvassa oleva makea juustopiirakka oli parhaimman makuinen ikinä!


 Illan päätös: ruokailu Vapianossa ja ruokana täysjyväspagettia bolognesekastikkeella. Olihan se vähän oudon tuntuista käydä syömässä noin myöhään yksin, kun ympärillä oli ainoastaan pariskuntia ja yhdessä syöviä kavereita! Eikä tilannetta helpottanut yhtään se, kun kävin cosmopolitanilla myöskin yksin, eikä ympärillä ollut muita yksin istuvia. Ihan kiva kokemus kuitenkin sinällään. :D Vielä pitäis kokeilla mennä elokuviin yksin.


By: Jessica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

flerror3messageInvalid Content-Type.