25.12.2012

Joulu 2012

En ehtinyt eilisen päivän aikana käydä koneella, joten tässä tulee myöhäiset joulun toivotukset kaikille! Oma jouluni meni oikein kivasti: käytiin mummolassa syömässä perheen ja sukulaisten kanssa, ja siirryttiin iltaan mennessä äidin veljen luokse odottamaan joulupukkia ja jakamaan lahjat. No se pukki ei ikinä saapunut, vaan oveen vain koputettiin ja lahjat jätettiin kuistille. 6 vuotias serkkutyttö siinä sitten ihmetteli, ehtikö pukki jo kadota, kun ketään ei näkynyt koputuksen jälkeen. Lahjoja tuli todella paljon, ihan liikaa! Ruoka oli myös tosi hyvää!


 Jouluateria oli ihan perinteinen: laatikoita, kinkkua, perunaa, ruskeaa kastiketta, leipää, juustoja, salaattia, lohta jne. On kiva, kun jouluisin on ihan sitä perinteistä jouluruokaa! Se kuuluu siihen.


 Kahvipöydässä oli myös perinteisiä herkkuja: pipareita, pullaa, joulutorttuja, keksejä jne. Myös täytekakkua oli, sillä yksi paikallaolleista täytti vuosia.


Viimeisessä kuvassa uudet, ihanat ruutuhousut, jotka äiti antoi joululahjaksi (kuulemma kovan vaivan tuloksena, kun hienoja ei löytynyt). Lisäksi lahjaksi tuli pyyhkeitä, uusi objektiivi kameraan (!), sykemittari, astioita, nomination-paloja, lahjakortteja, 2 leivontakirjaa ja paljon muuta kivaa! :)

Toivottavasti kaikilla oli kiva jouluaatto, tuli syötyä hyvin ja paljon, ja lahjat oli mieluisia! Hyvää joulua vielä kaikille!

By: Jessica


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

flerror3messageInvalid Content-Type.