4.11.2013

Muutama välipalavinkki

Välipalahetket ovat yksi lempi hetkistäni päivässä ja normaalisti käytän ruokakaupassakin runsaasti aikaa miettien sopivia välipalavaihtoehtoja. Kriteerit ovat tarkat: pitää maistua hyvältä, sisältää sopivasti proteiineja, jotta nälkä pysyy poissa seuraavaan ruokahetkeen saakka eikä olisi pahitteeksi, jos annos näyttäisi erityisen houkuttelevalta. Päätinpäs nyt sitten jakaa muutaman herkullisen vinkin. :)

Rahka on ehdottomasti välipalavaihtoehtoni nro 1. Se sisältää riittävästi proteiinia ja pitää nälän loitolla riittävän kauan. Ja parastahan siinä on tietysti se, että sen sekaan voi lisätä kaiken maailman tilpehöörejä - oma mielikuvitus on vain rajana! Normaalisti lisään joukkoon vähän maitoa notkistamaan sitä, hunajaa tuomaan makeutusta, raejuustoa ja hedelmiä/marjoja.


 Esimerkkiannos taivaallisesta kokonaisuudesta: goji-marjoja, cacao nibsejä, kuivattuja omenoita, raejuustoa ja lisäksi paistettuja omenanpaloja.


Tässä tulee viimeisin löytöni: ruisnäkkileivät avocadolla ja balsamikastikkeella. Jos jokin maistuu taivaalliselta, niin se on sitten tämä. Ryvitä- näkkileivät ovat osoittautuneet oivalliseksi valinnaksi ja tumma balsamikastike tuo kivan makean vivahteen kokonaisuuteen.


Eri välipalavinkkejä olisi vaikka millä mitoin, mutta taidanpa jättää muutaman varastoon ensi kertaa varten. Kivaa alkanutta viikkoa! :)

By: Jessica

1 kommentti:

  1. On hyvän näköisiä annoksia ja kauniit värit josta saa vielä silmän iloa hyvän ruuan lisäksi -Ritva

    VastaaPoista

flerror3messageInvalid Content-Type.