19.10.2013

Kesäinen syyssää

Onko normaalia, että oma lämpömittari näyttää, että pihalla olisi +20 astetta, vaikka todellisuudessa asteet ovat melkein nollassa? Taitaa olla omassa mittarissa pikkasen jotain vikaa.. Tai sitten se johtuu parvekkeen lasi-ikkunoista. Luulin, että helpottaisin omaa elämää, kun ennen pihalle lähtöä riittää nopea vilkaisu mittariin, eikä tarvitse erikseen mennä parvekkeelle. Nyt näyttää siltä, että pelkkään mittariin vilkaisemalla lähden pelkällä t-paidalla ulkoilemaan tähän ihanaan syyssäähän.


Eilen touhusin ekaluokkalaisen serkkuni kanssa. Ilta meni pelaamisen ja leipomisen merkeissä. On yllättävän vaikea valita leivontaohjetta, johon 7-vuotias pystyy osallistumaan muutenkin, kuin pelkän kulhon ja vatkainten "puhdistamiseen". Loppujen lopuksi päädyimme kuitenkin herkulliseen ranskanpastillikakkuun, joka maistuu takuuvarmasti, ja jonka valmistamiseen pystyy pienikin leipuri osallistua. Reseptin kakkuun saat painamalla tästä.



Viikonloppuhan on aivan loistava ajankohta rästihommien tekoon, kun mitään muuta tekemistähän ei tietenkään olisi. Joten eikun koulutehtävien ja pyykkäyksen pariin. Hyvää viikonloppua!

By: Jessica

1 kommentti:

  1. Hienoja asukuvia tausta sopii hienosti tuohon.Kakut saa aina veden kielelle -Ritva

    VastaaPoista

flerror3messageInvalid Content-Type.